't Overschotje

Wat is KombiFit?

KombiFit is een programma dat wij u als vereniging aanbieden aan sporters, die niet aan de reguliere korfbalcompetitie deelnemen, maar die wel gezellig met andere mensen willen sporten of bewegen. Het uitgangspunt is dat wij u naast korfbal een divers sport- en beweegaanbod aanbieden dat is afgestemd op de behoefte van u als deelnemer. Denk daarbij oa. aan knotshockey, speedminton en volleybal.

Voor wie?

Oud-leden die regelmatig als toeschouwer op het korfbalveld te vinden zijn, maar die niet actief deelnemen. Oud-leden die ooit korfbal hebben gespeeld, maar slechts zelden langskomen op een korfbal accommodatie. Ouders van jeugdleden die hun kind brengen voor trainingen en wedstrijden, of gewoon op een avond lekker sportief bezig willen zijn. Kortom iedereen die graag wil sporten maar dan niet in competitie verband.

Tijdens de veldperiode wordt er getraind op de woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. In de zaal traint de groep met elke week een ander sport- en beweegaanbod elke woensdagavond van 18.30 tot 19.30 in de kleine gymzaal van de Beemd.

 

foto combi fit 2 P1010228 (2)